JOIN THE POM-POM SQUAD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spinner vidare på cheerleadergrejen eftersom jag inte får nog av plisserat, fina kragar, magkorta saker, collegetröjor med bokstäver och accentfärger som blått med gult. 
 
 
Allt detta finns till överkomliga priser på Etsy, har sparat allt och lite till här.
 
Och om man nu verkligen ska leka pretto vintagemodebloggarblah så kan jag tillägga att jag kanske inte skulle gå runt i ett helt cheerset med kjol och tillhörande tröja (skulle däremot bli supergladast om jag såg en sådan människa på stan åh<3). Kjolen skulle istället få se världen i sällskap med en polotröja och lettermanjumpern med svarta cigarettbyxor som brudarna i Shangri-La's.
 
 
//Sara
Mer ytligheter, Modenostalgi | |
#1 - - Athena:

Har ni vart inne på Americana classic vintage på Gamla Brogatan? Där har de cheerleaderkjolar, bomberjackor, jeans och flanellskjortor i massor! Det är däremot ganska dyrt, priserna ligger på Beyond Retros nivå eller högre. Om inte för att handla så kan en ju gå dit för inspiration. Här kan ni se lite av den: http://www.americanaclassicvintage.com/blogg/2011/06/27/americana-classic-vintage-our-new-store-in-stockholm/

Svar: Det verkar ju som världens grymmaste ställe! Tack så väldigt mycket för tipset, jag har kikat på länken och ska absolut besöka den butiken :)
Sara

Upp